Concerten

Voorjaarsconcert

Op zaterdag 15 juni zal Sempre optreden in de Marekerk in Leiden. Het concert draagt het thema ‘Een landschap van muziek’ en bevat een zeer gevarieerd muzikaal programma. Het koor en het orkest zullen stukken opvoeren als Bizet’s Carmen en Toreador, Libiamo van Brindisi, Papageno Papagena van Mozart, The Typewriter van Anderson, het Flower Duet van Lakmé, Congo del Fuega van Marquez, Bohemian Rhapsody van Queen, stukken van Tsjaikovski en arrangementen op de liederen uit Soldaat van Oranje.

Het concert begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 22:00. De kosten voor een kaartje bedragen €15 voor volwassenen en €9 voor studenten en kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/voorjaar15juni19.

Rapenburgconcert
Op zondag 30 juni zullen wij in verband met het 41ste lustrum van de L.S.V. ‘Minerva’ een spetterend optreden verzorgen op het Rapenburg! Het koor en orkest zullen grotendeels dezelfde stukken ten gehore brengen als tijdens het Voorjaarsconcert in de Marekerk, maar dan voor een groter publiek en met bijzondere solisten, waaronder Wibi Soerjadi en Barry Badpak. Het concert begint om 19:00 en zal ongeveer duren tot 22:00. Het podium zal tegenover Café Barrera worden opgebouwd en er zullen zowel staanplaatsen als aanlegplaatsen voor de pleziervaart aanwezig zijn. Het concert is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.