Steun de Sempre-tournee!

Sempre Crescendo gaat voor het eerst in vele jaren weer op tournee! Op 26 mei reizen we met elkaar af naar Zuid-Limburg om op zaterdag en zondag twee mooie concerten te geven in het Asta Theater in Beek en in de Sint Janskerk in Maastricht. Dit is voor ons een unieke ervaring om de rest van Nederland kennis te laten maken met onze mooie muziekvereniging!

Wie zijn wij? S.M.G. Sempre Crescendo is opgericht in 1831 en behoort daarmee tot een van de oudste muziekgezelschappen van Nederland. We bestaan uit meer dan 170 leden, verdeeld over een grootkoor en orkest. Sempre Crescendo voegt al bijna 200 jaar cultuur en muziek toe aan het Leidse (studenten)leven!

Waarom crowdfunden? Het organiseren van een tournee is een kostbare aangelegenheid door o.a. reiskosten en verblijf. De leden betalen zelf een behoorlijk bedrag voor de tournee en er worden daarnaast fondsen benaderd voor een bijdrage. Om de kosten voor de leden beheersbaar te houden, vragen we aanvulling via sponsoring en deze crowdfunding.

Steun daarom nu onze Sempre Tournee Zuid-Limburg 2023! Elke bijdrage, groot of klein, is voor ons al erg fijn! We bedanken u enorm! U bent natuurlijk ook van harte welkom om onze tournee te bezoeken.

Op zaterdag 27 mei treden wij om 20:00 op in het Asta theater in Beek, en op zondag 28 mei om 15:00 in de Sint Janskerk in Maastricht.

Doneren kan via de volgende link: https://gofund.me/a8f01ebd