De Sempre-tournee crowdfunding

Sempre Crescendo is voor het eerst in vele jaren weer op tournee geweest! Op 26 mei zijn we met elkaar afgereisd naar Zuid-Limburg om dit Pinksterweekend twee mooie concerten te geven in het Asta Theater in Beek en in de Sint Janskerk in Maastricht. Dit was voor ons een unieke ervaring om de rest van Nederland kennis te laten maken met onze mooie muziekvereniging!

Wie zijn wij? S.M.G. Sempre Crescendo is opgericht in 1831 en behoort daarmee tot een van de oudste muziekgezelschappen van Nederland. We bestaan uit meer dan 170 leden, verdeeld over een grootkoor en orkest. Sempre Crescendo voegt al bijna 200 jaar cultuur en muziek toe aan het Leidse (studenten)leven!

Waarom crowdfunden? Het organiseren van een tournee is een kostbare aangelegenheid geweest door o.a. reiskosten en verblijf. De leden hebben zelf een behoorlijk bedrag voor de tournee betaald en er zijn daarnaast fondsen benaderd voor een bijdrage. Om de kosten voor de leden beheersbaar te houden, hebben we aanvulling gevraagd via sponsoring en deze crowdfunding.

Steun daarom onze Sempre Tournee Zuid-Limburg 2023! Elke bijdrage, groot of klein, is voor ons erg fijn geweest! We bedanken u enorm voor alle steun!