Voorjaarsconcert 19 juni 2016

Zondag 19 juni geeft Sempre Crescendo haar Voorjaarsconcert! 

Op zondag 19 juni is het Voorjaarsconcert van Sempre Crescendo. Vrienden, familie en kennissen zijn allemaal welkom om te komen kijken! Het concert begint om 15.30 uur in de Hartebrugkerg te Leiden (Haarlemmerstraat 110), de deuren gaan om 15.00 uur open.

Koop snel je kaartje via deze link! Kaartjes voor studenten en kids kosten €10, een kaartje voor een volwassene kost €12. Wees er snel bij want vol = vol!

De afgelopen periode is onder leiding van dirigenten Tristan Knelange en Guido Marchena hard gewerkt om in juni een fantastisch concert neer te zetten. Het Orkest en het Koor zullen samen het Requiem van Mozart uitvoeren. Deze compositie kon de Oostenrijkse musicus helaas niet voltooien, uiteindelijk heeft zijn vriend en collega Süssmayer het stuk afgemaakt. De vier solopartijen worden uitgevoerd door Frédérique Klooster, Eline Welle, Edward Leach en Alexander de Jong.

Naast dit tuttistuk zal het madrigaalkoor onder andere een aantal werken van Tavener en een aantal delen van het Stabat Mater van Pergolesi voor u zingen. Naast het Madrigaal zal het orkest delen van de Akademische Festouvertüre van Brahms voor u spelen. Om hiermee het concert in stijl af te sluiten met het ons zo dierbare Gaudeamus.

Mocht u nou geen genoeg van ons muziekgezelschap kunnen krijgen, dan treden wij op zondag 26 juni op bij Leiden Culinair!