Voorjaarsconcerten 2023!

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei zal Studenten Muziekgezelschap ‘Sempre Crescendo’ twee concerten opvoeren tijdens de tournee naar Zuid-Limburg! Met het thema ‘Ontwaak!’ zullen het grootkoor en orkest meerdere stukken van minder bekende, niet-westerse componisten ten gehore brengen. Met stukken van Samuel Coleridge-Taylor, Murray Schafer en Undine Smith Moore belooft het een mooie muzikale dag te worden waarin de diversiteit van klassieke muziek naar voren komt.

Op zaterdag 27 mei treden wij op om 20:00 in het ASTA Theater in Beek en zondag 28 mei zijn wij te zien en beluisteren om 15:00 in de Sint Janskerk te Maastricht! Deze twee concerten zijn gratis te bezoeken, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom. Met andere woorden: en ideale invulling van het Pinksterweekend!

Om de tournee en ons verenigingsjaar af te sluiten, geven wij uiteraard ook in Leiden ons Voorjaarsconcert. Op zaterdag 24 juni om 14:00 zullen wij met ons grootkoor, madrigaalkoor en orkest een prachtig concert geven in de Marekerk te Leiden. Tickets voor dit concert zijn te verkrijgen via deze link!

Kaarten voor volwassen kosten €15 en voor jongeren en studenten is het slechts €9. Graag tot dan!