Dirigenten

Orkestdirigent gezocht!

Na ruim 14 jaar moet het orkest helaas afscheid nemen van de huidige inspirerende dirigent. Daarom zijn wij op zoek naar een opvolger die het een leuke uitdaging vindt om jonge mensen met enthousiasme naar een hoger niveau te brengen!

Op dit moment wordt ons orkest gedirigeerd door David de Goede. Hij zal het voorjaarsproject met ons afmaken. In de tussentijd zullen er proefdirecties worden gehouden in de zoektocht naar onze nieuwe dirigent die in september zal beginnen!

Albert Jan de Boer – Grootkoor en Madrigaal

Albert Jan de Boer (1992) begon op 7-jarige leeftijd als jongenssopraan bij het Martini Jongenskoor Sneek. Van 2009 tot 2016 was hij verbonden als bariton aan het Roder Jongenskoor, waar hij tevens tot en met 2018 als zangdocent en repetitor aan verbonden was. In de periode 2013 – 2016 deed hij mee met Meesters & Gezellen, een project in samenwerking met het Nederlands Kamerkoor en Cappella Amsterdam onder leiding van Kaspars Putniņš, Daniel Reuss en Sigvards Kļava. Bij Sempre Crescendo heeft hij de leiding over het Grootkoor en Madrigaal, die hij allebei met passie begeleidt.

In de periode van 2014 tot 2016 participeerde Albert Jan in het Tenso Europe Chamber Choir (TECC), georganiseerd door Tenso, het Europese netwerk voor professionele kamerkoren, onder leiding van Kaspars Putniņš en Paul Hillier waarmee hij op tournee was in o.a. Denemarken, Letland, Estland, Finland, Hongarije en Frankrijk. Sinds 2013 studeert Albert Jan zang bij Geert Berghs. Daarnaast is hij actief als solist in o.a. divers Liedrepertoire, de Matthäus- en Johannes Passion, Faurés Requiem en The Crucifixion van Stainer. In 2000 begon Albert Jan met pianolessen aan het Centrum voor de Kunsten in Sneek. Daarna studeerde hij vanaf 2007 muziektheorie en piano bij Rein Ferwerda. In 2011 stroomde Albert Jan door naar de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen, waar hij cum laude zijn pianostudie bij Anastasia Goldberg afgesloten heeft. Albert Jan weet met zijn enthousiasme de zingende studenten van Sempre Crescendo te motiveren om nieuwe doelen te bereiken.

Zie zijn website en Facebook voor meer informatie!

www.albertjandeboer.nl
Facebook | Albert Jan de Boer
info@albertjandeboer.nl