Tristan Knelange – Grootkoor en madrigaalkoor
Schermafbeelding 2014-11-22 om 15.26.36Naast Sempre Crescendo dirigeert Tristan Knelange de cantorij van Vrijburg, het koor Boeuf Majeur en het beginnersorkest Valse Romantique. Hiervoor dirigeerde hij onder andere bij de.fundo #1elitemalechoir, opgericht met een aantal zangersvrienden. Tussen 2003 en 2012 studeerde hij aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde daar een BA Geschiedenis, een BA Wijsbegeerte en een MA Muziekwetenschap (cum laude). Zijn masterscriptie droeg de titel ‘Het leidmotief als archaïsme. Functie, structuur en betekenis van de pitch-class sets in Alban Bergs Wozzeck’.In 2014 studeerde hij af als Docent Muziek op het Conservatorium van Amsterdam (bijvak Koordirectie).

Guido Marchena – Orkest
Guido MarchenaIn december 2014 dirigeerde Guido Marchena zijn zesde diesconcert als dirigent van Sempre Crescendo. In de afgelopen jaren heeft hij met het gezelschap diverse werken ten gehore gebracht, van Beethovens Vijfde tot Danzón no. 2. Een van de hoogtepunten was toch wel het concert ter ere van het Lustrum van Minerva in het Amsterdams Concertgebouw. Daar heeft Sempre ook oude studentenliedjes nieuw leven ingeblazen met arrangementen van Willem Rijnenberg en Guido Marchena.

Naast Sempre heeft Guido voor uiteenlopende gezelschappen en ensembles gestaan. Hij heeft verschillende musicals gedirigeerd en afgelopen zomer de musical CABARET zowel gedirigeerd als geregisseerd. Ook de net opgerichte BitterBalls Big Band – een samenwerking tussen Sempre en Minerva – staat onder zijn leiding.

Op dit moment studeert Guido bij Danny Oosterman Hafa Directie aan het Conservatorium van Amsterdam. Verder treedt hij door heel Nederland op als een van de twee duellerende pianisten/vocalisten van Upright Pianos (uprightpianos.nl) en speelt hij trombone in de Licks & Brains Big Band.

In 2011 richte hij GM Creative Productions & Consultancy waarin hij al zijn werkzaamheden samenbracht. Samen men met zijn collega en mede ‘Upright Pianist’ Jan Stroomer werkt hij vanuit de Current Music Studio in Leiden, waar hij zangcoaching geeft en diverse projecten produceert, zowel in opdracht als eigen werk.

Bezoek vooral zijn site en facebookpagina!
Facebook | Guido Marchena
info@gmproductions.eu