Dirigenten

Orkestdirigent – David de Goede

David de Goede (1996) begon zijn studie orkestdirectie bij Konradin Herzog. Vervolgens studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam bij Ed Spanjaard, Karel Deseure en Antony Hermus. Later volgde hij lessen bij Lucas Vis. David de Goede assisteerde als dirigent bij meerdere studenten orkesten, zoals het Sweelinckorkest te Amsterdam en het USConcert in Utrecht. David de Goede is oprichter en artistiek leider van De Goede Orkest (DGO). DGO werkte samen met componisten als Arjan Linker en Aristide Moari en met solisten als Floris Kappeyne, Niels Jacobs en Matthijs Leffers.

DGO werkte samen aan projecten met verschillende ensembles en kunstenaars, waaronder kamerkoor Boeuf Majeur en curator Gabriel Rolt. David de Goede was dirigent van het Haganum jeugdorkest, het VU-Kamerorkest en dirigeert op dit moment het Leidse studenten orkest Sempre Crescendo. 

Albert Jan de Boer – Grootkoor en Madrigaal

Albert Jan de Boer (1992) begon op 7-jarige leeftijd als jongenssopraan bij het Martini Jongenskoor Sneek. Van 2009 tot 2016 was hij verbonden als bariton aan het Roder Jongenskoor, waar hij tevens tot en met 2018 als zangdocent en repetitor aan verbonden was. In de periode 2013 – 2016 deed hij mee met Meesters & Gezellen, een project in samenwerking met het Nederlands Kamerkoor en Cappella Amsterdam onder leiding van Kaspars Putniņš, Daniel Reuss en Sigvards Kļava. Bij Sempre Crescendo heeft hij de leiding over het Grootkoor en Madrigaal, die hij allebei met passie begeleidt.

In de periode van 2014 tot 2016 participeerde Albert Jan in het Tenso Europe Chamber Choir (TECC), georganiseerd door Tenso, het Europese netwerk voor professionele kamerkoren, onder leiding van Kaspars Putniņš en Paul Hillier waarmee hij op tournee was in o.a. Denemarken, Letland, Estland, Finland, Hongarije en Frankrijk. Sinds 2013 studeert Albert Jan zang bij Geert Berghs. Daarnaast is hij actief als solist in o.a. divers Liedrepertoire, de Matthäus- en Johannes Passion, Faurés Requiem en The Crucifixion van Stainer. In 2000 begon Albert Jan met pianolessen aan het Centrum voor de Kunsten in Sneek. Daarna studeerde hij vanaf 2007 muziektheorie en piano bij Rein Ferwerda. In 2011 stroomde Albert Jan door naar de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen, waar hij cum laude zijn pianostudie bij Anastasia Goldberg afgesloten heeft. Albert Jan weet met zijn enthousiasme de zingende studenten van Sempre Crescendo te motiveren om nieuwe doelen te bereiken.

Zie zijn website en Facebook voor meer informatie!

www.albertjandeboer.nl
Facebook | Albert Jan de Boer
info@albertjandeboer.nl