In de media

Filmpjes

In de media

Leidsch Dagblad, 5 maart 2022

Een biertje bij de repetities: Het Leids studentenmuziekgezelschap Sempre Crescendo bestaat 190 jaar en viert dat komende zondag met een jubileumconcert in de Stadsgehoorzaal.

Leidsch Dagblad, 8 april 2019

‘Recensie: Sempre Crescendo prikkelt door vitaliteit en toonvorming’ – Daar staan ze, veertien mooie meiden van ’Sempre Crescendo Madrigaal’ die minstens twee dingen gemeen hebben, geestdrift voor zingen, én hun glanzend zwarte kousenbenen. Verder is het eenheid in verscheidenheid.

Leids Universitair Weekblad ‘Mare’, 13 september 2018  

Elk jaar poetsen we dit graf‘ – Elk jaar maakt het bestuur van ‘Sempre Crescendo’ samen met haar leden op begraafplaats Groenesteeg het graf schoon van Adrianus Jacobus Wetrens. Hij was vierentwintig jaar lang, van 1875 tot 1899, de dirigent van Sempre Crescendo.

Sleutelstad, 4 december 2016
Lustrum studentenmuziekgezelschap uitgeluid met kanonschoten – Met een overdonderend gebulder werd gisteravond op het Hooglandsekerkplein het lustrumjaar van Studentenmuziekgezelschap ‘Sempre Crescendo’ afgesloten. Als onderdeel van Tsjaikovski’s Ouverture 1812, die in de kerk werd gespeeld, vuurden de leden van de Korps Rijdende Artillerie ‘De Gele Rijders’ twee kanonnen af tot verrassing van de toeschouwers in de kerk en velen in de omgeving.

Het Leidsch Dagblad, 31 oktober 2014
Leidse studenten houden graf van dirigent schoon – Gewapend met flessen water en een paar borstels komen de bestuursleden van studentenmuziekgezelschap Sempre Crescendo een paar keer per jaar naar het graf van een van hun vroegere dirigenten. – Het Leidsch Dagblad 31 oktober 2014. Lees het gehele artikel online!

Muziek

Arrangementen door Guido Marchena en Willem Rijnenberg ter ere van het 40ste lustrum sociëteit ‘Minerva’, S.M.G. Sempre Crescendo en Adriaan van Maurik in het Koninklijk Concertgebouw, 12 mei 2014