K.M.G. ‘C-Dur’

Sinds 1880 musiceren Leidse studenten in klein ensemble bij het Kamermuziekgezelschap ‘C-Dur’ (kuch-kuch, red.). Eens per maand wordt de blauwe Sempresalon tijdelijk omgetoverd tot de Gele Kamer (kuch-kuch, red.), waar muziek wordt gecombineerd met een goede borrel. Deze avonden, ook wel soirees genoemd, bieden Sempreleden en overige studenten de kans om op laagdrempelige manier in kleine ensembles kamermuziek op de voeren. Strijkkwartetten, blaassextetten, barbershop en quatre-mains passeren allemaal de revue.

Agenda aankomende soirees:
9 maart – reünistensoiree
12 april – voorjaarssoiree
3 mei – dinersoiree
21 juni – soiree

Mocht je een keer langs willen komen tijdens een van onze soirees, stuur ons dan een mail naar kmgcdur@gmail.com of een DM op Instagram naar @k.m.g.cdur!

Informatie concours 8 juni
Dit jaar wordt het Studentenmuziekconcours georganiseerd op 8 juni, en jij kan mee doen! Het concours is open voor studenten uit Leiden en omstreken en zal plaatsvinden in het restaurant van het Kamerlingh Onnesgebouw. Een vakjury zal jullie voorzien van professionele feedback, alsook de winnaar(s) benoemen. Meedoen kan als solist of als ensemble en men kan gebruik maken van professionele pianobegeleiding voor een kleine meerprijs. Meld je snel aan voor dit unieke evenement via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1KOeGX7ObcG6laAp3fL9POxEdoWbYFZebyvuRbWu2Si8/edit