EL CID 2017: MUSIC UNLIMITED

Van 14 tot 18 augustus is het weer tijd voor de EL CID! Ben je benieuwd naar Sempre Crescendo of overweeg je om lid te worden? Kom dan bij ons langs!

Wij zijn te vinden aan de Breestraat 50 (in het gebouw van de L.S.V. Minerva), volg dan de pijltjes richting onze Salon. De hele week is de Salon overdag open voor rondleidingen en informatie over onze vereniging. In de avonden hebben we een wisselend programma vol gezelligheid en muziek!

Tot woensdag 6 september kan je je aanmelden als proeflid. Een proeflidmaatschap houdt in dat je voor €15,- vier repetities met ons meedoet: donderdag 7, 14, 21 & 28 september. Na deze proefperiode beslis jij in overleg met de dirigent of je wil blijven of niet.

Wat is Sempre Crescendo?
Bij Sempre Crescendo is het mogelijk om muziek te maken in het orkest, grootkoor en madrigaalkoor. Elke donderdagavond hebben we repetitie van 20:00 tot 22:00 uur. Aansluitend is de wekelijkse wijnavond in de Salon (natuurlijk is er ook bier en fris!) waar je het zo laat kan maken als je zelf wilt!

Naast de repetities en veel gezelligheid biedt Sempre nog veel meer gedurende het jaar! We repeteren niet voor niets, in december en in het voorjaar geven we een serie spetterende concerten. Na het decemberconcert is er een groot gala. Verder bieden we je themaborrels, een jazzavond en een scratchdag.

Hoe word je lid?
Zoals hierboven al staat, kost het proeflidmaatschap van Sempre Crescendo kost €15,-.  Hiervoor mag je vier repetities meedoen. Daarna is het mogelijk je lidmaatschap te verlengen voor €95,-. Het volledige lidmaatschap kost je dus €110,- per studiejaar. Iedereen mag lid worden van Sempre, ook als je nog geen 18 bent!

Tijdens je proeflidmaatschap hoef je geen auditie te doen. De dirigent van het grootkoor zal de nieuwe zangers wel willen horen om je in de goede stemgroep in te kunnen delen. De dirigent van het orkest zal je niveau tijdens de proefrepetities inschatten.

Ook hebben we bij Sempre geen ontgroening. Wel gaan we in oktober met alle nieuwe- en oude leden die dat leuk vinden een weekend weg tijdens het Super Mooie Sempre Weekend (SMSW). Hiervoor kan je je tijdens de proefperiode al inschrijven!

 

Nog vragen? Mail ons!