Wat is Sempre Crescendo?
Bij Sempre Crescendo is het mogelijk om muziek te maken in het orkest, grootkoor en madrigaalkoor. Elke donderdagavond hebben we repetitie van 20:00 tot 22:00 uur. Aansluitend is de wekelijkse wijnavond in de Salon (natuurlijk is er ook bier en fris!) waar je het zo laat kan maken als je zelf wilt!

Naast de repetities en veel gezelligheid biedt Sempre nog veel meer gedurende het jaar! We repeteren niet voor niets, in december en in het voorjaar geven we een serie spetterende concerten. Na het decemberconcert is er een groot gala. Verder bieden we je themaborrels, een jazzavond en een scratchdag.

Hoe word je lid?
Het proeflidmaatschap van Sempre Crescendo kost €15,-.  Hiervoor mag je vier repetities meedoen. Daarna is het mogelijk je lidmaatschap te verlengen voor €95,-. Het volledige lidmaatschap kost je dus €110,- per studiejaar. Iedereen mag lid worden van Sempre, ook als je nog geen 18 bent!

Tijdens je proeflidmaatschap hoef je geen auditie te doen. De dirigent van het grootkoor zal de nieuwe zangers wel willen horen om je in de goede stemgroep in te kunnen delen. De dirigent van het orkest zal je niveau tijdens de proefrepetities inschatten.

Ook hebben we bij Sempre geen ontgroening. Wel gaan we in november met alle nieuwe- en oude leden die dat leuk vinden een weekend weg tijdens het Super Mooie Sempre Weekend (SMSW). Hiervoor kan je je tijdens de proefperiode al inschrijven!

Nog vragen? Mail ons!