Word lid!

Lees verder voor meer informatie over Sempre Crescendo en het proeflidmaatschap!


Wat is Sempre Crescendo?
Bij Sempre Crescendo is het mogelijk om muziek te maken in het orkest, grootkoor en madrigaalkoor. Elke donderdagavond hebben we repetitie van 20:00 tot 22:30 uur. Aansluitend is de wekelijkse borrel in de Salon, waar je het zo laat kan maken als je zelf wil!

Naast de repetities en veel gezelligheid biedt Sempre nog veel meer gedurende het jaar. We repeteren niet voor niets: in december en in het voorjaar geven we een serie spetterende concerten. Na het decemberconcert is er een groot gala. Ook organiseren wij het hele jaar door onder andere themaborrels, een weekendje weg naar het buitenland, een jazzavond en een scratchdag.

Hoe word je lid?

Het proeflidmaatschap van Sempre Crescendo kost €15,-. Hiervoor mag je vier repetities in september of januari meedoen. Daarna is het mogelijk je proeflidmaatschap om te zetten in een regulier lidmaatschap voor €125,-. Het volledige lidmaatschap kost je dus €140,- per studiejaar. Iedereen mag lid worden van Sempre, ook als je nog geen 18 bent!

Tijdens je proeflidmaatschap hoef je geen auditie te doen. De dirigent van het grootkoor zal de nieuwe zangers wel willen horen om je in de goede stemgroep in te kunnen delen. De dirigent van het orkest zal je niveau tijdens de proefrepetities inschatten.

Ook hebben we bij Sempre geen ontgroening. Wel gaan we in oktober met alle nieuwe- en oude leden die dat leuk vinden een weekend weg tijdens het Super Mooie Sempre Weekend (SMSW)!

Meld je nu aan voor de proefrepetities van januari 2024!

    Nog vragen? Mail ons!