Sempre Crescendo

Als je speelt in het orkest of zingt in het koor bij Sempre maak je deel uit van een al ruim 190 jaar voortdurende traditie. Studenten Muziekgezelschap ‘Sempre Crescendo’ is namelijk opgericht in 1831 en behoort daarmee tot een van de oudste muziekgezelschappen van Nederland. Ons studentenorkest en -koor staan onder leiding van professionele dirigenten. Daarnaast musiceren veel van onze leden zelf nog verder in kleinere ensembles, of op onze vleugel.

Twee keer per jaar, in juni en december, organiseren we concerten. Het Diesconcert in december ter ere van onze verjaardag (“dies natalis”) wordt groots afgesloten met het beroemdste en beruchtste studentengala van Nederland, het “Sempregala”.

Sempre is een open subvereniging van Minerva. Dat wil zeggen dat iedereen die muziek wil maken welkom is! Onze repetities vinden plaats op donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur op SociĆ«teit “Minerva”, Breestraat 50. Daarna borrelen we tot in de late uurtjes door tijdens de traditionele “Wijnavond” in den Salon.

Voor meer sfeerimpressies is hier de fotopagina te vinden: https://www.smgsemprecrescendo.nl/indemedia/verenigingfotos/