Effecten CoViD-19

In verband met de maatregelen van de overheid en het RIVM om het COVID-19 virus te bestrijden zijn wij genoodzaakt om alle activiteiten tot 1 juni te staken. Dit houdt in dat er geen repetities plaatsvinden op donderdagavond en ook andere activiteiten en de concerten worden afgelast.

Het Herdenkingsconcert van 4 mei, het Voorjaarsconcert van 12 juni en de Sempre Jazzavond van 22 april gaan definitief niet door. Het Madrigaalconcert van 17 april is tot nader order uitgesteld. De Scratchdag voor het orchest van 18 april wordt uitgesteld naar zaterdag 14 november 2020. Ook de reis-je-mei naar Heidelberg, welke gepland stond in april is helaas afgelast. In afwachting van verdere maatregelen van de overheid zal de borrel elke donderdagavond om 21 uur digitaal plaatsvinden. De link hiervoor is te vinden in de WhatsApp groepen.

Het bestuur blijft gedurende deze crisis wel aan het werk en is bereikbaar via het e-mailadres: bestuur@smgsemprecrescendo.nl. Volg ook onze social media accounts en deze websites voor regelmatige updates over het verenigingsleven van Sempre in Coronatijden.