Vrienden van Sempre

Als vriend van ‘Sempre Crescendo’ help je Sempre bij het draaiende houden van ons studenten muziekgezelschap, de bekostiging van concerten en de groei van de vereniging. Die hulp kunnen we goed gebruiken! Als muziekvereniging is het namelijk van belang te blijven investeren in de aanschaf en het behoud van instrumenten, maar ook de aanschaf van bijvoorbeeld bladmuziek. 

Met behulp van uw structurele bijdrage maakt u het mogelijk om dergelijke zaken te bekostigen, maar blijft u ook echt betrokken bij onze vereniging. Middels een nieuwsbrief die een aantal keer per jaar naar u verstuurd wordt, blijft u op de hoogte van alle informatie rondom Sempre. Zo ontvangt u als eerste informatie over onze concerten en evenementen. 

 

Soorten Vrienden:

Maatje: Een maatje is een kleine vriend, maar met grote inhoud! Met een jaarlijkse bijdrage vanaf 10,- ontvang je als maatje updates waar je mee op de hoogte wordt gehouden van al het moois dat Sempre te bieden heeft!

Vriend: Als vriend heb je een doncherblauw hart en met een jaarlijkse bijdrage vanaf 50,- ontvang je niet alleen de nieuwsbrieven, maar krijg je ook één vrijkaartje voor een concert naar keuze!

Beste Vriend: Een beste vriend is je dierbaarste vriend, dus die wordt uiteraard enorm gewaardeerd. Met een jaarlijkse bijdrage vanaf 100,- ontvangt een beste vriend de nieuwsbrieven en twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze (spreiden over twee concerten ook mogelijk)!

 

Overtuigd om Vriend te worden? Meld je nu aan via onderstaande link:

https://forms.gle/R26ohi82Bs9o6Pke6

Op een andere manier doneren? Dat blijft nog steeds mogelijk via onze (digitale) vioolkoffer:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=G_M54ZfnQbGovpp2M5FFGw